OZO verbindzorg

%

OZO verbindzorg is een communicatieplatform ontwikkeld om eenvoudiger samen te werken aan professionele zorg. Het zorgnetwerk wordt online op één centrale plek weergegeven. Het geeft overzicht wie welke rol heeft in de zorg voor de patiënt. OZO verbindzorg maakt communicatie met de patiënt en zijn/haar netwerk makkelijker.

Patiënten kunnen snel informatie uitwisselen en hebben zo korte lijntjes met huisartsen, POH’s, POH-ouderen, wijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en wijkteams. Zij beslissen wat er met wie besproken mag worden. Sterkzorg roept de eerstelijn in Utrecht stad op dit platform te gebruiken. Op deze pagina leggen we uit hoe je het platform gebruikt.

Lorem ipsum

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quiepakis.”

 

Marian Holterman, cliënte OZO

In het kort

Wij zijn Sterkzorg, de eerstelijnsorganisatie van Utrecht stad. Wij vinden dat iedereen in Utrecht stad de best mogelijke zorg verdient. Van Overvecht tot Oost. En van Binnenstad tot Zuid.

Binnen Sterkzorg werken huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Daarnaast overleggen we regelmatig met professionals van andere zorgorganisaties, gemeente en zorgverzekeraars. Om de beste zorg te realiseren. Ons motto: Samen is sterker.