Projectbureau

Sterkzorgprojecten
Een project heeft een duidelijk begin en eind en is gericht op een verandering, vernieuwing of verbetering. Er is een helder doel en er zijn duidelijke kaders. Een Sterkzorgproject is erop gericht dat (zorg)professionals de beste zorg kunnen leveren.

De projectleiders van Sterkzorg begeleiden projecten op het niveau van praktijk, wijk en stad.

Mi Sun van der Mannen, Annemarie Loeff, Sylvia van Kastel, Anne-Marie Huijskes en Maura van den Kommer zijn onze projectleiders.

Wat kunnen onze projectleiders voor jou betekenen: 
• Ondersteunen in helder krijgen van een projectidee
• Schrijven van een subsidieaanvraag
• Schrijven van een projectplan
• Uitvoeren van een project

Een greep uit onze projecten: 
• Opstellen en uitvoeren van pilot Duurzaamheid, met als resultaat meer bewustwording voor het thema duurzaamheid in de zorg en concrete handvatten voor hitteplan, afvalstromen en medicijnverspilling.
• Het proces van Krachtige Basiszorg faciliteren op het niveau van praktijk, wijk en stad, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten en doorontwikkelen van samenwerkingsafspraken met buurtteams.
• Organiseren van bijeenkomsten voor praktijkmanagers en faciliteren van het netwerk, als onderdeel van Meer Tijd voor de Patiënt.

Heb jij een concreet idee voor een project?
Mail naar projecten@huisartsenutrechtstad.nl. Een van onze projectleiders neemt contact met je op.

Geen projectidee maar wel een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee.

 

Digitaal contact

Heb je een vraag voor ons? We drinken graag een keer een kop koffie. Plan gerust wat in!

 

Anne-Marie Huijskes, projectleider Sterkzorg

In het kort

Wij zijn Sterkzorg, de eerstelijnsorganisatie van Utrecht stad. Wij vinden dat iedereen in Utrecht stad de best mogelijke zorg verdient. Van Overvecht tot Oost. En van Binnenstad tot Zuid.

Binnen Sterkzorg werken huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Daarnaast overleggen we regelmatig met professionals van andere zorgorganisaties, gemeente en zorgverzekeraars. Om de beste zorg te realiseren. Ons motto: Samen is sterker.