Een zomer vol kennissessies over digitalisering

14 jul | Nieuws

De digitale wereld is niet altijd onze favoriete plek als zorgprofessionals. Toch beseffen we het belang, de efficiëntie en het gemak van digitaal werken. Ook zijn we ons steeds meer bewust van de uitdagingen en de gevaren die digitaal werken met zich meebreng en waar we ons goed over moeten informeren.

Dus duiken we deze zomer met zijn allen in de wereld van de digitale zorg. De Digitale Zorg Zomer, een online scholingsprogramma van korte kennissessies (accreditatie is aangevraagd). Onder het genot van een lekkere lunch of diner naar eigen keuze (bij deelname ontvang je een thuisbezorgd-voucher) word je bijgepraat over de belangrijke thema’s die op dit moment spelen en die directe impact op jouw werk hebben. Het zijn scholingen die je helpen je werk te vergemakkelijken en je kennis te updaten.

Totstandkoming programma
Vanuit het project Digitale Vaardigheid (voor huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten) en het project Digifit (voor huisartsen) is het doel de digivaardigheid van zorgverleners te verhogen door middel van het aanbieden van scholing en/of webinars. De scholingsbehoefte is via een inventarisatie in beeld gebracht en heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het programma. Klik hier voor het actuele programma op de HUSwebsite.