Hoogtepunten van de week van het werkplezier

14 mrt | Nieuws

De MTVP-Week van het Werkplezier is vorige week goed beleefd in Utrecht! De praktijk die deze week de meeste complimenten (naar rato van aantal medewerkers) uitdeelde is Huisartsenpraktijk Binnenstad. Zij winnen een headphone sessie van Team Heartbeats, een unieke teambuilding activiteit! De projectleider neemt contact met de praktijk op voor verdere informatie.  

Maar liefst 50 professionals uit de huisartsenpraktijk volgden de workshop Tijdsurfen. Enthousiaste reacties, plannen om meer focus en rust aan te brengen en met nieuw jargon als resultaat: “ik ga even een witje nemen”, “mijn knagende rat is een mak schaap geworden”.  

In een speciaal in het leven geroepen Werkplezier WhatsApp groep inspireerde men elkaar door het delen van foto’s, mooie vragen, opmerkingen & tips. Squattend de dag met het team beginnen, foto’s uit de praktijk, een foto van een “witje” (rustmoment), dankbaarheid voor collega’s en motiverende woorden. 

Verder is 48 keer het boek ‘Zet de patiënt’ op 2 besteld. Dit belooft veel leesplezier! De boeken worden besteld en komen zo snel mogelijk jullie kant op.  

Heb je niet meegedaan en/of wil je alle tips & tricks die online zijn gedeeld nog eens teruglezen? Dat kan! Bekijk de website over werkplezier.