Maak digitale zorg toegankelijk voor jouw patiënten

2 feb | Nieuws

Een banner van Helpdesk Digitale Zorg op jouw praktijkwebsite helpt patiënten digivaardiger te worden én ontlast assistenten. Een goed praktijkvoorbeeld is de website van gezondheidscentrum Oog in Al, waar hun patiënten de helpdesk steeds beter beginnen te vinden. Onderaan deze pagina vind je de code voor een grote of een kleinere banner.

Helpdesk Digitale Zorg
Patiënten kunnen de helpdesk bellen, mailen of chatten met de helpdesk. De servicemedewerkers hebben veel inhoudelijke kennis en nemen uitgebreid de tijd voor jouw patiënt. Samen met HUS/Sterkzorg is de website van de helpdesk speciaal op de Utrechtse situatie ingericht. Patiënten vinden daardoor direct de juiste handleidingen. Deze ondersteuning van de helpdesk ontzorgt patiënten en ontlast assistenten bij het gebruik van digitale zorg. Alleen al afgelopen jaar was er honderden keren contact met patiënten van huisartsen in de stad Utrecht en werden ze op weg geholpen met bijvoorbeeld Uw Zorg Online of MijnGezondheid.net.

Op HAweb (zie links hieronder) vinden jullie onder andere de poster, flyer en visitekaartjes. Pharos heeft deze samen met taalambassadeurs van Stichting ABC aangepast. Gebruik deze materialen vooral in de praktijk of op jullie website.

Alles op een rij:

Banner algemeen klein:
<div id=”hdz-embed-3121″></div>
<script>(function (w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].host=’helpdeskdigitalezorg.nl’;var f = d.getElementsByTagName(s)[0],j=d.createElement(s);j.async=true;j.src=’https://helpdeskdigitalezorg.nl/app/themes/helpdeskdigitalezorg-theme/dist/js/embed.js’;f.parentNode.insertBefore(j,f);j.onload=function(){if(typeof HdzEmbed!==’undefined’){new HdzEmbed(i);}}})(window,document,’script’,’hdzEmbed’,’3121′);</script>

Banner algemeen groot:
<div id=”hdz-embed-3110″></div>
<script>(function (w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].host=’helpdeskdigitalezorg.nl’;var f = d.getElementsByTagName(s)[0],j=d.createElement(s);j.async=true;j.src=’https://helpdeskdigitalezorg.nl/app/themes/helpdeskdigitalezorg-theme/dist/js/embed.js’;f.parentNode.insertBefore(j,f);j.onload=function(){if(typeof HdzEmbed!==’undefined’){new HdzEmbed(i);}}})(window,document,’script’,’hdzEmbed’,’3110′);</script>