Astrid Kremers

Overig bij Astrid Kremers seksuoloog

0610797061
info@sexuoloog.nl

Thema:

Project:

Welkom bij seksuoloog Astrid Kremers
Bij veel mensen loopt hun seksleven niet zoals ze zouden willen. Seksuele problemen komen namelijk veel voor en kunnen allerlei oorzaken hebben. U bent dus echt niet de enige hiermee. Gelukkig staat u er niet alleen voor, ik kan u hierbij helpen zodat u (en uw partner) tevreden over u/jullie relatie en seksleven kunnen zijn. Want het goede nieuws is dat de meeste seksuele en relationele problemen goed te verhelpen zijn en dat u weer seksuele verbinding met u (seks)partner kunt voelen.

Ik realiseer me zeer goed dat er veel moed voor nodig is om uw kwetsbaarheid aan mij te laten zien. Daarom zal ik er alles aan doen om een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creëren voor u waarbij ik aansluit bij u. Ik ben toegangelijk en betrokken.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Utrecht. Ik behandel mensen uit heel Nederland en zelfs buiten Nederland weten mensen mij te vinden. Dat komt mede omdat ik ook videobel consulten aanbiedt.

Het persoonlijk welzijn van mijn cliënten is voor mij van het allergrootste belang. Daarom doe ik er alles aan om met heel mijn hart en met veel kennis over mijn vakgebied goed voor hen te zorgen in een sfeer die veilig en respectvol is. Ik vind het nog elke dag bijzonder om te mogen zien hoe mensen hun emoties durven uiten en ze in verbinding met mij tot mooie behandelresultaten kunnen komen.

Als u de keuze heeft gemaakt om een afspraak met een seksuoloog te maken, is het fijn om snel te kunnen starten. Daarom doe ik er alles aan om een eerste afspraak op korte termijn mogelijk te maken. Ik werk zonder wachtlijst en een verwijsbrief is niet nodig. U kunt kiezen voor een consult via videobellen of in de praktijkruimte.

Ik heb destijds de postacademische opleiding seksuologie afgerond en ik ben geregistreerd seksuoloog NVVS (Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie). Ook ben ik EFT- registertherapeut (Emotionally Focused Therapy) en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) geschoold. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteitskeurmerken. Ik help u graag op een manier die bij u aansluit. Met veel plezier ben ik onder andere verbonden aan het UMC Utrecht, het Diakonessenhuis, Meander ziekenhuis, het Rivas Beatrixziekenhuis en diverse huisartsen.