Wisseling van de wacht bij werkgroep GGZ

19 apr | Nieuws

GGZ | Nikki Makkes neemt afscheid van werkgroep
Nikki Makkes neemt na negen jaar afscheid als voorzitter van de werkgroep GGZ. Sterkzorg is Nikki (huisarts in Overvecht) dankbaar voor de intensieve en lange betrokkenheid bij het opzetten van de samenwerking in de stad, vooral rond Krachtige basiszorg en GGZ. Juliette van Gijsel (huisarts op het Therapeuticum) neemt de rol van voorzitter over.

Bericht van Nikki:

Dag allemaal,

De meesten weten het al maar niet iedereen: per afgelopen maart ben ik gestopt met mijn rol voor de stad als voorzitter van het trio GGZ. De reden is, dat ik in al mijn enthousiasme toch net een dossier teveel onder mijn vleugels had genomen.
Met een korte onderbreking was ik al vanaf 2015 lid van de werkgroep GGZ. Ik nam dit besluit dan ook met een beetje pijn in mijn hart, maar in het volste vertrouwen dat mijn GGZ collega’s van de stad, de praktijken en de duo’s in de wijken dit prachtige thema uitstekend kunnen verder brengen.
Omdat mijn werkzaamheden voor het bestuur van Overvecht Gezond, de stedelijke stuurgroep ALK, en mijn bemoeienissen met Krachtige basiszorg stedelijk en landelijk gewoon doorgaan komen we elkaar vast en zeker weer tegen!

Veel groeten,

Nikki Makkes
PS Voor vragen kunnen jullie je wenden tot Frans van Eck: vaneck@huisartsenutrechtstad.nl.